Industrinät Nordiska Nätlösningar
Vi har även sportnät som fotbollsnät och bollstoppsnät, klätternät, rep och vävar, nät för skogs och transportindustrin samt för arkitekter.
34 770 st arbetsplatsrelaterade olyckor med sjukskrivning som följd skedde
enligt arbetsmiljöverket under 2017 i Sverige.
Ca 65 000 olyckor skedde som inte föranledde sjukskrivning. Utöver detta har vi ett mörkertal.
En del av dessa olyckor hade kunnat undvikas genom att använda skyddsnät!

Skyddsnät som räddar liv!
"Tidigare beställt nät är monterat sen ett tag tillbaka med mycket bra resultat. Under gårdagen så stöp en Hamnarbetare på en tamp och föll ner i nätet. Utan detta nät hade denna person ramlat rakt ner bland aktertrustrarna på fartyget. Summa summarum så fungerar nätet mycket bra! Men nog om detta! Jag skulle vilja måttbeställa lite mera nät"

Citat & bild från vår kund Tomas Söderlund, Tungdykargruppen StockholmSe mer om oss nedan

Om oss

Vi är ett familjeföretag från Västsverige som opererar över Norden. Säkerhet kommer före allt för oss. Därför jobbar vi bara med certifierade ledande tillverkare inom EU. Vi mått -anpassar nät enligt era önskemål och levererar dem sydda med avslutningskanter. Vi har också hela rullar. Behöver ni installation, besiktning eller annan hjälp läs mer om våra tjänster här.
De vanligaste nättyperna som vi säljer hittar du här.
Kontakta mig Birk för frågor om nät på birk.zackrisson@industrinat.se eller på telefon
076-3172419

Vår styrka är att vi enkelt kan anpassa oss efter marknadsbehov och tillgång och anpassar lösningar tillsammans med partner och tillverkare som passar bäst för det aktuella projektet. Vi letar alltid efter alternativa leverantörer och kompletterande branschsamverkan så även du som leverantör är alltid välkommen att slå oss en signal.

Industrinät modell arbetsmetodik från installation till återvinning
Vill du ha mer information ?
Konsultation kring nät och certifieringar
Våra nät och guider följer normerna EN-1263-1 och EN 1263-2 som avser själva uppsättningen.
Våra klätternät för publikt bruk klarar säkerhetstandard EN 1176. Nytt är också att vi nu kan erbjuda flamsäkrade nät med certifikat enligt UNE 23727 standard med certifiering M1 & klass B1.
Fallskydd är särskilt reglerade
Fallskyddsnät som skall skydda människor från fall skall klara specificerade brytgränser, skall innehålla unika testprotokollnummer samt testmaskor som används vid återbesiktning av nätet. Dessutom skall fallhöjder, nätets storlek och sviktutrymmet under själva nätet beaktas. Nät som skall användas för andra syften är fallskydd för personer regleras inte av certifieringarna men vi guidar er ändå samt ger rekommendationer. Klätternät för publikt bruk kräver specifika material som vi guidar er kring. Vi hjälper er genom hela processen.
Transportnät, vävar vind och insynsskydd
Beskriv ditt projekt
Vad skall du använda nätet till ? Vet du måtten redan ? Annars hjälper vi dig att reda ut allting
Genom att klicka på formulär -knappen så godkänner du vår "Privacy Policy" Självklart följer vi och är utbildade i GDPR. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du vår Coockie policy som du kan läsa om här. Mer om GDPR kan läsa om du klickar på länken här: Notera att vi inte automatiskt lägger till dig i nyhetsbrev eller annan mailbaserad marknadsföring kopplat till dessa uppgifter när du fyller i formuläret. Vill du hålla dig uppdaterad med våra nyheter rekommenderar vi istället att du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier.
Vindskyddsnät
Vindskyddsnät
Nät för att säkra broar
Nät för att säkra broar
Sidoskydd
Sidoskydd
Lyftnät
Lyftnät
Skyddsnät och bollstopp
Skyddsnät och bollstopp
+46 31 7884512
birk.zackrisson@industrinat.se
Sportmaterial Sverige AB
Argongatan 3, 42834 Mölndal
info@sportmaterial.se
www.sportmaterial.se
www.industrinat.se
  • - 3000 nöjda kunder - Kvalitet och säkerhet framför allt - Kundanpassade lösningar

Samtliga foton och media är reserverade och får inte användas utan Sportmaterial Sverige AB´s skriftliga medgivande.