Fallskyddsnät

Måttanpassade nät med recertifiering
Oavsett om du vill köpa fallskyddsnät i standardmått eller specialmått så tillverkar vi
fallskyddsnät i alla olika storlekar tillsammans med ledande fabriker inom EU. Samtliga våra fallskyddsnät är certifierade enligt EN1263-1 och EN1263-2 och har har OEKO TEX Certifiering som bevis på att näten är fria från skadliga ämnen. Det är också möjligt att ta fram nät i udda storlekar som trianglar, cirklar eller oktogoner.

Materialet är polypropen eller metallförstärkta repnät.

Vi erbjuder alltid fri konsultation kring fallskydd och regelverket. Det finns två typer av fallskyddsnät inom ramen för EN1263-1. System U som avser sidoskydd och System S som avser horisontella nät som man skall kunna falla ner i och fångas upp av. System S har särskilda regler kring fri svikt under nätet beroende på fallhöjd samt krav på tillbehör och förankringar.
Kontakta oss för information om fallskyddsnät.

I tillägg kan vi erbjuda installation i flertalet städer i Sverige och tjänster som besiktning, certifiering, demontering och återbruk. Dessa tjänster har vi samlat under en tjänst som vi kallar för SAFT, Safety net as a service.

Se vår priskalkylator gällande våra fallskyddsnät nedan eller se våra övriga nät genom att klicka här eller kontakta oss.

Vill du se våra övriga nät ? Klicka här.
Genom att klicka på formulär -knappen så godkänner du vår "Privacy Policy" Självklart följer vi och är utbildade i GDPR. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du vår Coockie policy som du kan läsa om här. Mer om GDPR kan läsa om du klickar på länken här: Notera att vi inte automatiskt lägger till dig i nyhetsbrev eller annan mailbaserad marknadsföring kopplat till dessa uppgifter när du fyller i formuläret. Vill du hålla dig uppdaterad med våra nyheter rekommenderar vi istället att du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier.
+46 31 7884512
daniel.olsson@industrinat.se
Industrinät Nordiska Nätlösningar AB
Möbelgatan 4, 431 33 Mölndal
info@industrinat.se
www.industrinat.se
www.industrialnetsolutions.com
  • - 3000 nöjda kunder - Kvalitet och säkerhet framför allt - Kundanpassade lösningar

2019. Samtliga foton och media är reserverade och får inte användas utan Industrinät Nordiska Nätlösningar AB´s skriftliga medgivande.