SAFT ( Safety -net as a Service )

En partner på vägen
Vill ni ha en partner som säkerställer säkerheten på era nätlösningar över tid? Som ser till att rätt näten installeras på rätt plats på rätt sätt och att certifieringar och besiktningar genomförs när de skall löpande? Då skall ni använda vår tjänst SAFT. ( Safety -net as a Service )

SAFT är en tjänst som genom en fast månadsdebitering inkluderar analys, för -besiktning på plats, mått- anpassning, installation, support vid årlig re -certifiering och demontering bortforsling för nybruk av äldre nät. Tjänsten är en del av Industrinäts hållbarhetsstrategi som innebär att näten skall kunna användas så länge som möjligt innan de slutligen återvinns. Vi tror också att tjänsten ytterligare säkerställer att näten är uppsatta på rätt sätt, att besiktning av näten verkligen blir av osv.
Tjänsten erbjuds som en fast månadsavgift som är samma under hela avtalsperioden.

Priset beror på geografisk plats och volym som skall omfattas men ett genomsnittligt projekt ligger från ca 3000 kr per månad inklusive material och alla tjänster.
Processen som ingår består av:

- Konsultation och analys på plats eller via webmöte, videomöte eller telefonmöte
- Besiktning på plats inför uppsömnad
- Näten skräddar -sys
- Installation av EN1263-1 certifierade nät utförs av auktoriserad personal som är certifierad av Industrinät Nordiska. Brytbrottgränser för infästning mäts för att säkerställa att förankrings -punkterna klarar kraven för EN1263-2. Installationstillbehör ingår som tex certifierade karbinhakar eller det som är mest lämpligt för respektive installation.
- Okulär besiktning på plats en gång om året
- Re -certifiering av nät, ( testprover från näten sänds till fabrik för test, vid godkänd resultat utfärdas nytt certifikat av fabrik ) Detta är ett krav enligt normen för att få använda skyddsnät för fallskydd.
- Utvärdering initierat av oss i god tid före sista certifiering, där du som kund kan välja ny SAFT period om så önskas eller avsluta om fallskydd inte längre behövs.
- Demontering och bortforsling av näten på plats när näten in kan användas mer enligt
EN12-63-1
- Vi stävar alltid av av återanvändning av nät för maximera livslängden på näten innan de slutligen återvinns. Med vår tjänst är ni garanterade att näten nyttjas maximalt och inte hamnar på olämplig plats.

Fråga oss om SAFT.
Genom att klicka på formulär -knappen så godkänner du vår "Privacy Policy" Självklart följer vi och är utbildade i GDPR. Genom att fortsätta att använda sidan godkänner du vår Coockie policy som du kan läsa om här. Mer om GDPR kan läsa om du klickar på länken här: Notera att vi inte automatiskt lägger till dig i nyhetsbrev eller annan mailbaserad marknadsföring kopplat till dessa uppgifter när du fyller i formuläret. Vill du hålla dig uppdaterad med våra nyheter rekommenderar vi istället att du anmäler dig till våra nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier.
+46 31 7884512
daniel.olsson@industrinat.se
Industrinät Nordiska Nätlösningar AB
Möbelgatan 4, 431 33 Mölndal
info@industrinat.se
www.industrinat.se
www.industrialnetsolutions.com
  • - 3000 nöjda kunder - Kvalitet och säkerhet framför allt - Kundanpassade lösningar

2019. Samtliga foton och media är reserverade och får inte användas utan Industrinät Nordiska Nätlösningar AB´s skriftliga medgivande.